Bruk dine fordeler!

Som TA-abonnent får du gode fordeler og rabatter på produkter og tjenester med TA-kortet.

Grunnet dataangrepet Amedia ble utsatt for i desember, er ikke nedlasting av TA-kortet mulig. Har du fjorårets TA-kort kan dette benyttes, eller du kan sende oss en e-post på marked@ta.no for å få tilsendt et kort i posten.

Send SMS «TAKORT» til 2005

Dato

lør 02.jul 2022
Expired!

Tid

19:00

Pris med TA-kort

kr275

Sommer i Lunden: Bendik Brænne

Mange kjenner ham som Norges countryprins, men Bendik Brænne har mange ulike sider som har en tendens til å sive inn i musikken hans. Impulser fra Mellom-Amerika kommer inn gjennom mariachi-bandet Los Pantronics, samt powerpop og punk gjennom supergruppa The Needs som han deler med medlemmer fra bl.a. Kvelertak, Oslo Ess og Honningbarna. Når han nå er klar med nytt album kan man umiddelbart gjenkjenne alle de elementene som gjør Bendik Brænnes musikk så unik.

Med det Spellemannvinnende debutalbumet «How To Fake it In America», gikk Bendik Brænne fra å være en anerkjent studiomusiker, til å etablere seg som en av landets mest spennende nye soloartister. Albumet var i tillegg til å vinne Spellemannpris, også nominert til Bendiksenprisen, og den hadde flere singler listet på norsk radio. Oppfølgeren «Do you know who I think I am» ble også nominert til Spellemann året etter, og singelen «Down the line» ble spilt mye på NRK P1.

I 2017 var Bendik Brænne aktuell med «The Last Great Country Swindle» produsert sammen med alt-country-stjerna Daniel Romano, og et snaut år etter kom det lavmælte fjerde albumet «Benedictionary». Disse to albumene viser to sider av Bendiks musikalske virke. Der den ene oser energi backet av surf-punk-mariachi bandet «Los Plantronics», er den andre stillferdig og følsomt spilt inn av Bendik selv – alene i sin egen stue. Felles for disse platene er den mengden med ros de har fått fra musikkanmeldere. «The Last County Swindle» stakk av Spellemannspris, og «Benedictionary» toppet flere lister over årets beste norske utgivelser!

Sommeren 2020 seilet «Personal Best?» inn som den femte i rekken av kritikerroste album utgitt av Bendik Brænne. Plata med det selvsikre navnet ble ledet an av «Everyday of the Week» som ble en av de store sommerlåtene på NRK P13. I høst har han heller ikke sittet stille i båten, og i november dukket «White Highway» opp som en kandidat til årets julelåt. Duetten med Emilie Nicholas dukket opp som lyn fra klar himmel og ga oss et lite lysglimt i en ellers så bekmørk tid. Låten fikk bl.a. terningkast 6 i VG

Billettpris:
Ordinær: 325

Konserten vil foregå ute ved parken – «Sommer i Lunden». Ved altfor dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.


Send SMS «TAKORT» til 2005