Bruk dine fordeler!

Som TA-abonnent får du gode fordeler og rabatter på produkter og tjenester med TA-kortet.

Grunnet dataangrepet Amedia ble utsatt for i desember, er ikke nedlasting av TA-kortet mulig. Har du fjorårets TA-kort kan dette benyttes, eller du kan sende oss en e-post på marked@ta.no for å få tilsendt et kort i posten.

Send SMS «TAKORT» til 2005

Dato

fre 08.jul 2022
Expired!

Tid

19:00

Pris med TA-kort

kr275

Sommer i Lunden: Hilma Nikolaisen

Hilma Nikolaisens vokal har blitt omtalt som «uanstrengt kul» og sjangeren hun beveger seg i har blitt omtalt som psykedelisk rock.

Hun har foreløpig gitt ut tre studioalbum og hun har vist at hun står fjellstøtt i den norske kulturverdenen. Hennes siste utgivelse, «Heritage» kom i 2021 – en utgivelse hvor Hilma har fått enorm tilbakemelding og har toppet karakterskalaen hos flere Norske musikkanmeldere.

Hilma Nikolaisen debuterte som soloartist i 2016 med albumet «Puzzler». For dette albumet ble hun nominert til Spellemannprisen 2016 i klassen indie. Andre albumet med navnet «Mjusic», kom ut i november 2018.

Hun var tidligere bassist i det popharmoniske støyrockbandet Serena Maneesh, hvor broren Emil er frontfigur. Før det var hun vokalist og bassist i punketrioen Umbrella og har tidligere vært medlem av retropoporkesteret Loch Ness Mouse. Hun har i de senere år også vært bassist for Anne Grete Preus.

Billettpris:
Ordinær: 325

Konserten vil foregå ute ved parken – «Sommer i Lunden». Ved altfor dårlig vær har vi mulighet til å flytte inn.


Send SMS «TAKORT» til 2005